Zoekmachine optimalisatie

blog.png

Op isadesign.nl/blog/ delen wij onze kennis, visie, inspiratie en de laatste ontwikkelingen. Met onderwerpen als internet markting, webdesign, socialmedia strategie en meer...  Geschreven door mensen uit de pratijk, geven wij informatie en bruikbare tips. Doe actief met ons mee en deel jouw ervaringen!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website met als doel beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Deze artikelen gaan met name over zoekmachine optimalisatie voor Google. De rede:  Google een marktaandeel heeft van meer dan 85%. !

Hieronder vind je alle artikelen binnen de categorie zoekmachine optimalisatie.

Wacht niet langer: Kies vandaag nog voor HTTPS!

Steeds vaker verschuiven we naar een ‘standaard’ veilig web. De oorzaak hiervan is dat steeds meer websites gebruik maken van een SSL-certificaat (HTTPS-verbinding). Mozilla, maker van één van de meest gebruikte browsers wereldwijd (Firefox), laat weten dat het percentage websites dat middels HTTPS inlaadt in Firefox inmiddels tegen de 60% aan liggen ligt.

Zoekmachine optimalisatie

  • Webpagina

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel een website of webshop een zo hoog mogelijk positie in de zoekresultaten van Google te laten bereiken. Van alle zoekopdrachten die op internet worden uitgevoerd loopt 95% via de zoekmachine van Google, dus is een goede positie in Google is de beste manier om gevonden te worden.


Deel deze pagina