isagoogle

U wordt gezocht.....en niet gevonden ?

Uw website wordt niet gevonden door u doelgroep en u wilt hier verandering in brengen ? Dan is isagoogle de oplossing voor u ! Aan de hand van het beschikbare budget gaan wij samen met u de vindbaarheid van uw website verbeteren.

isagoogle.png

Werkwijze

Door middel van een uitgebreid vindbaarheidsonderzoek dat o.a. bestaat uit een nulpunt meeting en een concurrentie analyse, gaan we rapporteren welke stappen u kunt ondernemen om uw site beter vindbaar te maken.

De werkzaamheden die voorvloeien uit het onderzoek, voor het beter vindbaar maken van uw website, kunt u zelf uitvoeren of door isagoogle laten realiseren. U heeft dus veel invloed op dekosten.

Na iedere stap wordt het resultaat gemeten zodat inzichtelijk wordt wat de verbetering is ten opzichte van de oude situatie. Samen met u wordt dan bepaald wat de volgende stap wordt.

 

Kosten

Doordat isagoogle budget gebonden werkt blijft u controle houden over de kosten, u bepaalt in overleg met ons welke stappen er ondernomen worden. Hierdoor weet u vooraf wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Offerte

Bent u geintereseerd in isagoogle en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een vindbaarheidsonderzoek neem dan contact met ons op

Offerte aanvragen

 

Meer informatie over isagoogle ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440


Op de hoogte blijven ?

    Voornaam:
    Achternaam:
*  Uw e-mail adres:
 
isanews nieuwsbrief module


Deel deze pagina