internet marketing Geldermalsen | Gevonden isadesign

internet marketing Geldermalsen

internet-marketing.png

Internet marketing Geldermalsen is in basis niet veel anders dan in de rest van Nederland. Het begint allemaal met eens goed naar uw online doelgroep te kijken en hoe deze zich gedraagt op het internet. Belangrijke factoren hierbij zijn leeftijd, geslacht, interesse, locatie, opleiding en zoekgedrag. Op welke zoekwoorden zoekt uw doelgroep en tot welk type zoekers wilt u zich richten zijn zeer relevante vragen. Daarnaast is het aan te raden een concurrentie analyse te maken, wie zijn uw concurrenten in de zoekresultaten? De antwoorden op voorgaande vragen bepalen voor een groot deel het uiteindelijke internet marketing plan.

 

Meten is weten

Zodra u start met uw internet marketing Geldermalsen of elders is het van groot belang dat u er zorg voor draagt dat u alles meetbaar maakt zodat u na iedere actie kunt zien wat het resultaat is. Voor u van start gaat is het aan te raden een 0 punt meeting te doen, leg alle waarden van dat moment vast zodat u altijd terug kunt kijken. Zaken die u meetbaar kunt maken zijn o.a.:

  • Bezoekers aantallen website
  •  Aantal facebook likers
  • Aantal Twitter volgers
  • Welke pagina wordt het meest bekeken
  • Waar komen uw huidige bezoekers vandaan
  • Aantal links naar uw website
  • Huidige posities in Google

Er zijn diverse online tools om uw internet marketing activiteiten meetbaar te maken, veruit de belangrijkste is google analytics. Zorg dus dat u deze in uw website heeft ingebouwd voor u begint met uw internet marketing Geldermalsen plan.

internet marketing

Socialmedia

Een belangrijk onderdeel van een goed internet marketing Geldermalsen plan is het inpassen van social media in uw organisatie, denk hierbij aan twitter, facebook, pinterest en het opkomende instagram dat vooral onder jongeren erg populair is. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niks voor u , maar vergist u zich niet in de kracht van de sociale media. Het kan een uitstekende manier zijn om tegen geringe energie en kosten een grote doelgroep te bereiken. Door allerlei slimme oplossingen die tegenwoordig voor handen zijn hoeft u niet eens heel veel tijd te kosten.

Conversie

Het uiteindelijke doel van uw internet marketing Geldermalsen is dat de bezoeker van uw website overgaat tot actie. Het is dus heel belangrijk dat u naast gevonden worden ook aandacht besteed aan uw conversie doelen. Zorg dat voor de bezoeker duidelijk is waar hij over kan gaan tot actie en doe dit op een uitnodigende manier die past bij de doelgroep. De meeste gebruikte vorm is het schetsen van een probleem en het bieden van een oplossing. Zorg dat u de call to action mogelijkheden niet verstopt op uw website maar geef ze een prominente en duidelijke plaats.

Succes is een keuze

Uiteindelijk bepaald u zelf uw eigen succes bij het uitvoeren van uw internet marketing Geldermalsen plan. De hoeveelheid tijd en de planmatige aanpak alsmede het structureel verankeren van werkzaamheden in uw organisatie bepalen wat uw resultaten zullen zijn. Houd vast aan uw gemaakte plan en voer deze volgens heldere stappen uit, evalueer na iedere actie het resultaat en stel waar nodig bij . SMART is hierbij het toverwoord , zorg dat alles Specifiek , Meetbaar, Acceptabel, Resultaatgericht en Tijdsgebonden is.

 

internetmarketing Geldermalsen | internet marketing Geldermalsen | online marketing Geldermalsen| onlinemarketing Geldermalsen | webmarketing Geldermalsen | web marketing Geldermalsen | internet marketing bureau Geldermalsen | Bureau voor online marketing Geldermalsen

 

blog-teaser2.png Op dit blog zullen wij in de toekomst alle genoemde onderwerpen ook in detail gaan behandelen, in de tussentijd nodigen wij u uit uw ervaring, vragen en opmerkingen met ons te delen door op dit artikel te reageren. Uw input , vragen en opmerkingen zijn voor ons van grote waarde.

Comments (0)

New comments are currently disabled.


Deel deze pagina