Bladerbare online folder

BLADER DOOR UW PRODUCTEN VIA ONZE BLADERBARE ONLINE FOLDER!   
Functioneert ook op tablets en smartphones !

bladerbare online folder

Een bladerbare online folder van isadesign is een waardevol marketing instrument om uw folder op een digitale manier bij uw klanten en prospect in beeld te brengen. Via een website adres kunt u uw klanten en prospects op een milieu vriendelijke manier laten kennis maken met uw product catalogi ook als de klant geen papieren versie in zijn bezit heeft.

voorbeeld catalogusBEKIJK VOORBEELD

<200 pagina's

95,-

lijn-klein-nospace.png

>200 pagina's

125,-

lijn-klein-nospace.png

>300 pagina's

150,-

lijn-klein-nospace.png
Eenmalig uw pdf bladerbaar maken Eenmalig uw pdf bladerbaar maken
Eenmalig uw pdf bladerbaar maken

Zonder reclame

Eigen huisstijl

24 uurs service

iPad/iPhone compatible

Eenvoudige HTML integratie


Zonder reclame

Eigen huisstijl

24 uurs service

iPad/iPhone compatible 

Eenvoudige HTML integratie


Zonder Reclame

Eigen huisstijl

24 uurs service

iPad/iPhone compatible

Eenvoudige HTML integratie

bestel online catalogus  bestel online catalogus  bestel online catalogus

 

Mogelijkheden en Functionaliteiten:

android-icon.pngGeschikt iPhone iPad & Android

 betaalbaar-icon.pngReclame vrij

24uur-icon.png24 uurs service  hosting-icon.pngHosting mogelijk
 huisstijl-icon.pngIn eigen huisstijl  muziek-icon.pngAchtergrond muziek mogelijk link-icon.pngLinks zijn ook mogelijk  usb-icon.pngOok offline via  dvd of usb
 analytics-icon.pngGoogle analytics  share-icon.pngDelen via social media  download-icon.pngDownloadbaar als pdf  print-icon.pngBladerare pdf ook Printbaar
 bekijk-voorbeeld.pngBekijk voorbeeld      

Bladerbare online folder Effectief en Betaalbaar!

Wilt u op een effectieve manier uw potentiële klanten informeren over de producten die u in uw assortiment te bieden hebt? Dan biedt een bladerbare online folder van isadesign de perfecte oplossing. Uw bladerbare online folder is simpel en snel te integreren binnen je website en dit alles tegen lage kosten.

Hoe handig is het als je met een potentiele klant telefonisch in gesprek bent je hem direct online wegwijs kunt maken. Door meteen online door je assortiment te bladeren of door gericht een pagina nummer te noemen kunt je je klant meteen naar het juiste product te sturen en sneller inspelen op de behoefte van de klant.

Veel grote bedrijven en instellingen gingen u al voor, zoals bijvoorbeeld HEMA en IKEA ! Laat uw bezoekers bladeren door uw producten via de bladerbare online folder oplossing  van isadesign, die ook volledig functioneert op de tablets en smartphones en andere mobile devices!

Wilt u weten hoe een bladerbare online folder voor u van meerwaarde kan zijn ? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw bladerbare online folder online te publiceren.

BEL ONS 0416-880440 OF MAIL INFO@ISADESIGN.NL

 

Bladerbare PDF | Online catalogus | Bladerbare online folder | Online magazine | Online folder maken | Online jaarverslag |Deel deze pagina