Van de Geijn en Partners

Klant sinds 2018

Van de Geijn + Partners is de adviseur in financiële diensten in de regio Drunen, Heusden, Waalwijk en omliggende plaatsen. Bij Van de Geijn + Partners kun je terecht voor een gedegen en onafhankelijk hypotheekadvies. Daarnaast kun je er ook terecht voor advies m.b.t. verzekeringen zowel particulier als zakelijk.

 

Wat hebben wij gerealiseerd:

 

In opdracht van van de Geijn + Partners heeft isadesign de social media strategie bedacht en vormgegeven en uitgevoerd. Daarnaast hebben we deels de toekomstige nieuwe website van de Geijn + Partners vormgegeven en advies gegeven op het gebied van online marketing en SEO.

https://www.vdgeijn-partners.nl/

Net zoals ik mijn klanten adviseer gebruik te maken van een specialist, wil ik ook zelf ontzorgd worden. Voor onze reclame-uitingen op social media en onze website maken wij graag gebruik van isadesign.

Onno van de Geijn - Van de Geijn + Partners

 
 
 

Webdesign bij isadesign

Door te kiezen voor een webdesign van isadesign kiest u voor kennis en ervaring in webdesign, e-commerce, google en email marketing . Onze kracht? Wij doen dat wat nodig is om uw bedrijf tot een online succes te maken! De meeste klanten blijven trouw aan isadesign, sommige al 10 jaar en dat komt door onze aanpak:

Professioneel & Klantgericht
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
Efficiënte aanpak en eerlijke prijzen
Meedenken in effectieve oplossingen
Heldere en duidelijke communicatie

Vragen of meer informatie?

Bent u ondernemer of ZZP'er en op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe website of webshop realiseert?

Direct contact of bel 0416 - 880440

Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer zien van de gerealiseerde isadesign projecten.

Portfolio


Deel deze pagina