SHJ Drunen

Klant sinds 2015

SHJ Drunen is een grote sportvereniging in Drunen en directe omgeving. De vereniging heeft een turnafdeling en een dansafdeling met een groot aanbod in lesactiviteiten voor jong en oud.

Shj Drunen
 

Wat hebben wij gerealiseerd:

 

Voor SHJ Drunen hebben wij een responsive website ontworpen en gerealiseerd, met opmaat aanmeld formulieren zodat SHJ op een efficiënte wijze haar leden  kan ondersteunen.

Naast de website hebben we voor SHJ een nieuwsbrief gerealiseerd met onze nieuwsbriefmodule isanews deze biedt alle functies die shj nodig heeft om zijn leden op een effectieve wijze te informeren.

www.shjdrunen.nl 

SHJ Wij bedanken isadesign voor het sponsoren van onze website en het sponsoren van onze nieuwsbrief module. Het resultaat mag er wezen!

Peter Verstijnen -  SHJ Drunen

 
 
 

Webdesign bij isadesign

Door te kiezen voor een webdesign van isadesign kiest u voor kennis en ervaring in webdesign, e-commerce, google en email marketing . Onze kracht? Wij doen dat wat nodig is om uw bedrijf tot een online succes te maken! De meeste klanten blijven trouw aan isadesign, sommige al 10 jaar en dat komt door onze aanpak:

Professioneel & Klantgericht
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
Efficiënte aanpak en eerlijke prijzen
Meedenken in effectieve oplossingen
Heldere en duidelijke communicatie

Vragen of meer informatie?

Bent u ondernemer of ZZP'er en op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe website of webshop realiseert?

Direct contact of bel 0416 - 880440

Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer zien van de gerealiseerde isadesign projecten.

Portfolio


Deel deze pagina