www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Website Cor Wijtvliet opgeleverd

  • 19-03-2014

Via krachtvoer één van de isadesign partners kregen wij de vraag of we een website konden ontwerpen en ontwikkelen voor Cor Wijtvliet. Het moest een cms website worden met de mogelijkheid deze zelf te beheren en uit te breiden en werd er al snel gekozen voor isacontent een prima cms oplossing aldus Cor Wijtvliet.

corwijvliet-newsitem.png

Cor Wijtvliet ontplooit verschillende activiteiten. Zo publiceert hij met grote regelmaat nieuwsbrieven met isanews de nieuwsbriefmodule van isadesign, Het Cor Wijtvliet Journaal, ook te lezen op http://wijtvliet.blogspot.nl/. Hij geeft lezingen en presentaties over de onderwerpen die op zijn blog verschijnen. Daarnaast schrijft hij in opdracht rapporten en nieuwsbrieven over uiteenlopende(beleggings)thema’s. Met enige regelmaat is Cor Wijtvliet te horen op de radio om trends in de beleggingswereld te duiden.

Ontwerp

Het ontwerp van de website is verzorgt door het isadesign.nl ontwerp team  i.s.m. krachtvoer en in nauw overleg met Cor Wijtvliet. Het ontwerp sluit naadloos aan bij de behoefte Corwijt Vliet en zijn doelgroep en herbergt alle functionaliteit die relevant is voor het vakgebied deze klant en dit alles binnen de mogelijkheden van isacontent het cms systeem van isadesign.

Functionaliteit

In overleg met Krachtvoer en Krachtvoer hebben wij met isacontent invulling kunnen geven aan alle functies die de klant nodig had. De website gebruikt onder andere de volgende functies van isacontent:

Foto albums , Agenda , Laatste nieuws, Fotoslider, Diverse Formulieren. Daarnaast is Speciaal voor deze klant hebben een nieuwsticker ontwikkeld met actueel financieel nieuws van RTL Z.

isanews

Naast de website was Cor ook op zoek naar een manier om zijn klanten te informeren over de laatste ontwikkelingen op financieel gebied, middels isanews de nieuwsbrief module van isadesign verstuurd Cor Wijtvliet inmiddels wekelijks een email kolomn met zijn visie op de ontwikkelingen op de financiele markten.

Totaal oplossing

Zij waren op zoek naar een totaal website oplossing die naadloos aansluiten bij de behoefte van zijn brede doelgroep. De website moest de doelgroep aanspreken en voldoende informatie bieden en de mogelijkheden dit in de toekomst uit te breiden. Toegankelijkheid en gebruikersgemak voor de doelgroep zijn meegenomen in het ontwerp zodat iedere bezoeker op eenvoudige wijze zijn weg op de website kan vinden. De website is bovendien op eenvoudige wijze te beheren en uit te breiden met isacontent het cms systeem van isadesign.

Meer informatie

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina