www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Website Basisschool de Hoeksteen opgeleverd

  • 24-01-2014

 

Basisschool de Hoeksteen uit Ooltgensplaat  was samen met 142design op zoek naar een cms oplossing voor hun nieuwe website. Vandaag hebben wij in samenwerking met alle partijen de nieuwe website van basisschool de Hoeksteen opgeleverd en is hij live te bewonderen.

basisschool-hoeksteen.png

Ontwerp

Het ontwerp van de website is verzorgt door één van onze partner 142design en sluit naadloos aan bij de behoefte van de school en de mogelijkheden van isacontent het cms systeem van isadesign.

Functionaliteit

In overleg met 142design en basisschool de hoeksteen hebben wij met isacontent invulling kunnen geven aan alle functies die de school nodig had. De website gebruikt onder andere de volgende functies van isacontent:

Foto albums , Agenda , Laatste nieuws, Fotoslider, Diverse Formulieren

Totaal oplossing

Zij waren op zoek naar een totaal website oplossing die naadloos aansluiten bij de behoefte van de school, leerlingen en ouders. De website moest de doelgroep aanspreken en voldoende informatie bieden en de mogelijkheden dit in de toekomst uit te breiden. Toegankelijkheid en gebruikersgemak voor de doelgroep zijn meegenomen in het ontwerp zodat iedere bezoeker op eenvoudige wijze zijn weg op de website kan vinden. De website is bovendien op eenvoudige wijze te beheren en uit te breiden door de leraren van de school met isacontent het cms systeem van isadesign.

Meer informatie

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina