www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

schroevenkampioen.nl kiest voor isadesign

  • 19-03-2014

Na een leuk kennismakingsgesprek met de mensen van schroevenkampioen.nl en een uitgebreide demonstratie van isanews( de nieuwsbriefmodule van isadesign.nl) heeft ook de schroevenkampioen.nl gekozen voor onze professionele en gebruiksvriendelijke nieuwsbriefmodule.

schroevenkampioen-newsitem.png

Na het aanleveren van de email adressen en afbeeldingen voor het nieuwsbrief ontwerp kon de schroevenkampioen.nl na een aantal dagen al werken met isanews.

Meteen van start

De nieuwsbriefmodule is door isadesign compleet gevuld en gebruiksklaar opgeleverd waardoor de schroevenkampioen meteen hun eerste nieuwsbrief kon verzenden. Dankzij de uitgebreide isanews statistieken konden zij meteen het openingspercentage zien en controleren of hun email database wel up to date was. Na de verzending schoonde isanews meteen de email adressen op door de niet bestaande adressen te verwijderen.

Training

Door een korte online training en de eenvoudige user interface van isanews was de schroevenkampioen.nl meteen in staat om alle functies van isanews op een goede manier te gebruiken en hun doelgroep informeren over de laatste ontwikkelen op het gebied van bevestigingsmaterialen.

Over schroevenkampioen.nl

Schroevenkampioen.nl is een groothandel in bevestigingsproducten zoals: lijmen , kitten , pur schuim,  gereedschappen ,boren, zagen en tappen, slijpschijven , handgereedschappen ect. Schroevenkampioen.nl beschikt over een zeer ruim assortiment  bevestigingsproducten en gereedschappen. Schroevenkampioen.nl is dealer van bekende leveranciers zoals oa. Festix,Kelfort,Tremco, Ironside en het topmerk WOFIX met oa. high quility schroeven in zowel Pozidrive als Torx uitvoering.

Meer informatie over isanews ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk de isanews pagina

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina