www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Responsive html website swingparts

  • 05-11-2015

Even voorstellen

swingparts-3.pngNa een prettige kennismaking en een intake gesprek met de mensen van swingparts  en een  heldere en duidelijke presentatie van de oplossingen van isadesign koos swingparts ervoor isadesign de opdracht te geven voor de realisatie van een website, nieuwsbrief en bladerbare catalogus

Zoals de naam al doet vermoeden is swingparts actief in de raambekledingsmarkt voor kwalitatief hoogwaardige raambekledingsonderdelen tegen een scherpe prijs. Naast  het aanbieden van raambekledings oplossingen voor alle bekende merken adviseren zij ook bij de complete inrichting van alle maten en soorten raamdecoraties.

 

 

Het project

Opdracht was een moderne, frisse en duidele website afgestemd op de doelgroep van swingparts, die te bekijken is op alle formaten beeldschermen, tablets en mobiele telefoons.  Door gebruik te maken van een html  konden we ook alle functionele eisen invullen zoals formulieren, sliders, product formulier, product pagina's en meer op kosten effectieve wijze realiseren.

Swingparts-4.png

Het webdesign

Na het verzamelen van alle logo's , huisstijl kleuren en lettertypes en het inventariseren van alle wensen en eisen van swingparts is er begonnen met een functioneel ontwerp van de website. Al snel werd de eerste functionele beeldscherm indeling door isadesign gerealiseerd en gepresenteerd.  In dit functionele ontwerp zijn alle relevante elementen volgens de laatste internet marketing ontwikkelingen op een schematische wijze weergegeven. Denk hierbij aan Socialmedia koppelingen, logo, contact gegevens, unique selling points, laatste nieuws en product overzichten.

Na het functionele ontwerp van de webshop kon worden gestart met het ontwerpen van het grafisch gedeelte van de website van swingparts, ondermeer ontwerpen voor de homepage pagina, content pagina, product pagina, en nieuwspagina.

 

swingparts-1.png

 

Realisatie wesite swingparts

Na goedkeuring van het ontwerp is er door de developpers van isadesign hard gewerkt het visuele ontwerp te vertalen naar een technisch werkende website gerealiseerd gebaseerd op de platte html.   

swingparts-2.png

Content

Na het realiseren van de werkende website is er gestart met het schrijven en plaatsen van alle teksten en product informatie met in achtneming van de zoekmachine marketing adviezen van isadesign. Ook zijn er door swingparts afbeeldingen van alle producten verzameld.

Inmiddels hebben wij in samenwerking met swingparts een website gerealiseerd en opgeleverd en is er voor swingparts ook een ontwerp gemaakt voor een responsive online nieuwsbrief.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440

ovezicht-webshop.png ovezicht-isanews.png

contact-klein.pngDeel deze pagina