www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Project colorcamp.nl succesvol opgeleverd

  • 12-05-2014

Vandaag heeft het isadesign team  na een intensieve samenwerking de website van ColorCamp succesvol opgeleverd.

Over Colorcamp

Colorcamp is een reisorganisatie die zich o.a. heeft gespecialiseerd in het verhuren van compleet ingerichte tenten en caravans op campings in Top Spanje en Frankrijk. Zij staan garant voor een onvergetelijke vakantie beleving voor het hele gezin.  Bekijk de website.

colorcamp-nieuwsitem.jpg

Website design en realisatie colorcamp.nl

De website is een volledig uniek website ontwerp gemaakt door de isadesign ontwerpers en toegespits op de klanten en doelgroep van colorcamp.  Na een doelgroep onderzoek, concurrentie analyse en meerdere constructieve gesprekken met Rogere Lankreijer van colorcamp is er eerst een functioneel ontwerp gemaakt waarna onze website ontwerpers vervolgens de definitieve ontwerpen hebben ontworpen.

Na goedkeuring van Colorcamp hebben we de ontwerpen vertaald naar layouts voor isacontent het content management systeem van isadesign.nl  zodat colorcamp de website in de toekomst zelf kan beheren en onderhouden.

colorcamp-news-item2.jpg

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide CMS webdesign mogelijkheden van isacontent cms !

Offerte aanvragen

Ook een succelvolle website ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk meer werk an isadesign in onze portfolio

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina