www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Oplevering website Stichting de Aleph

  • 03-10-2014

Via één van de isadesign klanten kregen wij de vraag of we een website konden ontwikkelen voor Stichting voor de kunsten de Aleph . Het moest een cms website worden met de mogelijkheid deze zelf te beheren en uit te breiden en met een sterke visuele uitstraling.  De website is nu online te bekijken  http://www.de-aleph.nl

 

aleph-website-nieuwsl.png

De Aleph – hét centrum voor de kunsten van de gemeente Heusden – biedt je weer volop creatieve ontdekkingen en culturele ervaringen, een breed en kleurrijk aanbod van cursussen, workshops, exposities en voorstellingen.

Ontwerp

De Aleph – hét centrum voor de kunsten van de gemeente Heusden – biedt je weer volop creatieve ontdekkingen en culturele ervaringen, een breed en kleurrijk aanbod van cursussen, workshops, exposities en voorstellingen..

Functionaliteit

In overleg met de Aleph en  hebben wij met isacontent het cms systeem van isadesign invulling kunnen geven aan alle functies, wensen en eisen die de klant tijdens de eerste kennismaking heeft uitgesproken. De website gebruikt onder andere de volgende functies van isacontent:

Foto albums , Agenda , Laatste nieuws, Fotoslider, Diverse Formulieren. Tevens hebben wij het cursus aanbod geimplementeerd in isacontent en hieraan de gewenste inschrijformulieren.

Meer informatie

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina