www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Oplevering website SHJ drunen

  • 03-06-2016

Via één van de isadesign relaties kregen wij de vraag of we een website konden ontwikkelen voor SHJ drunen . Het moest een cms website worden met de mogelijkheid deze zelf te beheren en uit te breiden en met een sterke visuele uitstraling.  De website is nu online te bekijken  http://www.shjdrunen.nl

shj-nieuws.png

Kenmerken

uniek ontwerp  zelfbeheren  formulieren responsive cms systeem  formulieren  responsive  logo gallery aanmelden nieuwsbrief isacontent  isanews

Overtuigd ? Kies nu voor isadesign.nl  Direct contact  of bel 0416 880440

 

Over SHJ Drunen

SHJ drunen is een dans en turn vereniging met meer dan 600 leden  en biedt dans en turn activiteiten voor jong en oud, een breed en kleurrijk aanbod van dans cursussen, turnlessen, demonstraties en voorstellingen.

Ontwerp

In overleg met SHJ Drunen is er gekozen voor een responsive design en een indeling op discipline ( dans en turn).  Door heldere kleur gebruik en kleur accenten voor de knoppen en links  is er een gebruiksvriendelijke website ontwerp ontstaan.

Functionaliteit

Ook SHJ Drunen heeft gekozen voor isacontent het cms systeem van isadesign om zo  invulling tet  kunnen geven aan alle functies, wensen en eisen die de SHJ Drunen tijdens de eerste kennismaking heeft uitgesproken. De website gebruikt onder andere de volgende functies van isacontent:

Foto albums  , Laatste nieuws, Fotoslider, Diverse Formulieren. Tevens hebben wij een sponsor logo portfolio geimplementeerd in isacontent.

Meer informatie

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina