www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Nieuwe website Walraven SE

  • 19-12-2011

Nieuwe website Walraven-SE

lft-walraven-se.jpgDeze week hebben wij de cms website van Walraven SE uit Drunen opgeleverd, Walraven Sales Empowerment helpt bedrijven bij het versterken van hun salesproces en commerciële organisatie .Bij een juiste implementatie resulteert dit in een hogere omzet en verbeterde marges.

Zij waren op zoek naar een totaal internet oplossing die naadloos aansluit bij hun filosofie voor succes: ” Mens, Markt, Strategie” .

Website ontwerp , ontwikkeling, realisatie en hosting bij één bedrijf als mede kennis van zaken op het gebied van social media en internet marketing dat vond Matthieu Walraven bij isadesign internetprofessionals.

 

Na een intake gesprek, een demo op locatie bij Walraven SE, en het aanleveren van het logo werd een start gemaakt met het functioneel ontwerp en webdesign.

Ons eerste ontwerp was meteen raak en hierdoor kon de ontwikkeling van de website vrij snel gerealiseerd worden. Gaande het project besloot Matthieu Walraven het vullen van de content pagina’s ook bij isadesign onder te brengen zodat hij zijn kostbare tijd aan andere zaken kon besteden.

Mede door de prettige samenwerking tussen Matthieu Walraven en het isadesign team hebben we dit project succesvol binnen de gestelde deadline kunnen opleveren.

U kunt de gerealiseerde website bekijken op www.walraven-se.nl

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina