www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Nieuw: Website IJsclub haaften

  • 23-12-2013

In opdracht van één van onze partners hebben wij onlangs de website van ijsclub haaften gerealiseerd en opgeleverd. De website is voorzien van het isacontent content management systeem zodat ijsclub haaften de website zelf kan onderhouden.

ijsclub-haaften.png

IJsclub de IJsvogels is opgericht in 1946, de vereniging telt zo’n 300 gezinnen als lid en 30 individuele leden. Binnen de huidige gezinssamenstelling betekent dit ruim 900 leden. Niet iedereen daarvan is actief lid, een deel steunt de club uit sympathie.

Ontwerp

Het ontwerp is in overleg met isadesign één door onze partners aangeleverd en na beoordeling door ons ingepast in het isacontent cms systeem.

Functionaliteit

De homepage is voorzien van een ijsweerbericht en een ijsdikte melder zodat de échte schaats liefhebbers weten wanneer ze vorst kunnen verwachten en wanneer ze het ijs op kunnen. Ook is hier terug te vinden of de ijsbaan open of gesloten is.  Daarnaast is er een koppeling gemaakt met socialmedia zodat de bezoekers meteen informatie kunnen delen met vrienden en bekenden.

Google

Uiteraard zorgt de zoekmachine vriendelijkheid van ons isacontent systeem ervoor dat de ijsclub al na een paar dagen geindexeerd werd in google en gevonden wordt door de doelgroep.

Bekijk ons werk

Wilt u de website van ijsclub haaften bekijken ga dan naar www.ijsclubhaaften.nl

Bekijk ons werk

Vrijblijvende demonstratie

Wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals ook dit is mogelijk. Zij nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt meteen vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide CMS webdesign mogelijkheden van isacontent cms !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isacontent ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina