www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Nieuw logo Google

  • 02-09-2015

google.gif

Google komt met een nieuw logo. Het nieuwe beeldmerk bestaat nog steeds uit zes letters, maar gebruikt nu een sans-serif-font. Het logo is onderdeel van een grotere designaanpassing, die bij tal van diensten van het bedrijf uitgerold gaat worden.

google logoDat schrijft Google op zijn designblog, waar het ook de verdere ideeën rond het logo in beeld laat zien. Het logo moet beter te integreren zijn met verschillende andere opvallende beeldmerken, zoals het microfoonicoontje binnen de Chrome-browser. Een van de belangrijkste verschillen is het formaat: het oude logo was ongeveer 14.000 bytes groot.

 

Dit nieuwe svg-logo neemt slechts 305 bytes in. Hierdoor hoeft de work-around bij langzame verbindingen niet meer gebruikt te worden. Voorheen werd bij een trage verbinding een logo in tekst doorgestuurd dat leek op het Google-logo maar het net niet was.
Met het verlies van de schreef, is het de grootste wijziging sinds het logo uit 1998. Ook het kleine-letter-g-logo verandert: gebruikers krijgen nu een hoofdletter G in alle Google-kleuren voorgeschoteld. Het nieuwe ontwerp wordt in de komende tijd uitgerold over de verschillende producten.

 

Google en isadesign

U wordt gezocht.....en niet gevonden ?

Uw website wordt niet gevonden door u doelgroep en u wilt hier verandering in brengen ? Dan is isagoogle de oplossing voor u ! Aan de hand van het beschikbare budget gaan wij samen met u de vindbaarheid van uw website verbeteren.

isagoogle.png

Werkwijze

Door middel van een uitgebreid vindbaarheidsonderzoek dat o.a. bestaat uit een nulpunt meeting en een concurrentie analyse, gaan we rapporteren welke stappen u kunt ondernemen om uw site beter vindbaar te maken.

De werkzaamheden die voorvloeien uit het onderzoek, voor het beter vindbaar maken van uw website, kunt u zelf uitvoeren of door isagoogle laten realiseren. U heeft dus veel invloed op dekosten.

Na iedere stap wordt het resultaat gemeten zodat inzichtelijk wordt wat de verbetering is ten opzichte van de oude situatie. Samen met u wordt dan bepaald wat de volgende stap wordt.

 

Kosten

Doordat isagoogle budget gebonden werkt blijft u controle houden over de kosten, u bepaalt in overleg met ons welke stappen er ondernomen worden. Hierdoor weet u vooraf wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Offerte

Bent u geintereseerd in isagoogle en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een vindbaarheidsonderzoek neem dan contact met ons op

Offerte aanvragen

 

Meer informatie over isagoogle ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina