www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Klant in beeld: Laurier aanhangwagens

  • 01-01-2016

Even voorstellen

laurier-aanhangwagens-drunen-2.pngNa een prettige kennismaking en een intake gesprek met Kees Laurier  en een  heldere en duidelijke presentatie van de oplossingen van isadesign koos Laurier aanhangwagens ervoor isadesign de opdracht te geven voor de realisatie van een website.

Zoals de naam al doet vermoeden verhuurt en verkoopt Laurier aanhangwagens kwalitatief hoogwaardige aanhangers tegen een scherpe prijs. Naast eigen merk aanhangwagens verkoopt laurier ook de bekende merken als Anssems en Saris. Ook voor onderdelen en Bovag gecertificeerd onderhoud kunt u bij laurier terecht.

 

Het project

Opdracht was een moderne, frisse en duidele website afgestemd op de doelgroep van Laurier, die te bekijken is op alle formaten beeldschermen, tablets en mobiele telefoons.  Door gebruik te maken van de isacontent module konden we ook alle functionele eisen invullen zoals formulieren, sliders, onderhouds afspraak formulier, product pagina's en meer.

laurier-aanhangwagens-nieuws.png

Het website ontwerp

Na het verzamelen van alle logo's , huisstijl kleuren en lettertypes en het inventariseren van alle wensen en eisen van Laurier aanhangwagens is er begonnen met een functioneel ontwerp van de website. Al snel werd de eerste functionele beeldscherm indeling door isadesign gerealiseerd en gepresenteerd.  In dit functionele ontwerp zijn alle relevante elementen volgens de laatste internet marketing ontwikkelingen op een schematische wijze weergegeven. Denk hierbij aan Socialmedia koppelingen, logo, contact gegevens, unique selling points, laatste nieuws en product overzichten.

Na het functionele ontwerp van de website kon worden gestart met het ontwerpen van het grafisch gedeelte van de website van Laurier aanhangwagens, ondermeer ontwerpen voor de homepage pagina, content pagina, product detailpagina, product overzicht pagina en nieuwspagina.

 

laurier-schets.png

 

Realisatie website Laurier aanhangwagens

Na goedkeuring van het ontwerp is er door de developpers van isadesign hard gewerkt het visuele ontwerp te vertalen naar een technisch werkende website gerealiseerd gebaseerd op de isacontent cms module.   

laurier-aanhangwagens-700-2.png

Content

Na het realiseren van de werkende website is er gestart met het schrijven en plaatsen van alle teksten en product informatie met in achtneming van de zoekmachine marketing adviezen van isadesign. Ook zijn er door Laurier aanhangwagens afbeeldingen van alle producten verzameld.

Inmiddels hebben wij in samenwerking met Laurier een website gerealiseerd en opgeleverd en is er voor laurier aanhangwagens ook een ontwerp gemaakt voor een responsive online nieuwsbrief.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440

ovezicht-webdesign.png
ovezicht-isanews.png

contact-klein.pngDeel deze pagina