www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

isadesign-verlengd-sponsorovereenkomst-RKC-Waalwijk

  • 09-05-2012

isadesign verlengd sponsorovereenkomst RKC Waalwijk

Na een gastvrije ontvangst door, en een leuk gesprek met Robbert Schouwenaars van RKC Waalwijk gaat isadesign.nl RKC Waalwijk ook in het nieuwe seizoen ondersteunen met een sponsorbord in het Mandemakers stadion. isadesign verlengd de overeenkomst met 1 jaar . Hopelijk kan isadesign op deze wijze zijn steentje bijdragen aan de toekomstige successen van RKC Waalwijk.

verlenging-rkc.png

 

Het bord is 6 meter lang en 1 meter hoog en hangt naast het scorebord tegenover vak EE, dus hopelijk gaan we daar in het nieuwe seizoen weer veel rkc waalwijk doelpunten zien. En zal ons bord ook in europa te bewonderen zijn.

"Wij zijn zeer trots dat wij RKC Waalwijk ook in seizoen 2012/2013 mogen en kunnen ondersteunen en wensen hen veel succes in het nieuwe voetbal seizoen" alsdus Marc IJpelaar eigenaar van isadesign.nl.

Bezoek dus binnenkort het Mandemakers stadion om RKC Waalwijk aan te moedigen en kijk dan zeker even naar het scorebord !

Ook sponsor worden van RKC Waalwijk of meer informatie over de club of wedstrijden bezoek de website van RKC Waalwijk : www.rkcwaalwijk.nl

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina