www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

isadesign realiseert website ColorCamp

  • 01-12-2011

ColorCamp is een specialist op het gebied van stacaravan en tent verhuur op Camping El Delfin Verde aan de Costa Brava in Spanje.

Zij waren op zoek naar een totaal internet oplossing die naadloos aansluit bij het vakantie gevoel dat zij willen uitstralen, de ultieme vakantie beleving voor de hele familie dat is wat zij met hun website willen communiceren.

lft-colorcamp2.pngWebdesign

Na een intake gesprek met Rogere Lankreijer van ColorCamp werd er door isadesign een doelgroep onderzoek uitgevoerd en een functioneel ontwerp gemaakt . Niet veel later volgende een webdesign dat aansloot bij de doelgroep en ambities van ColorCamp.

Realisatie

Tijdens het project heerste er een echt vakantie gevoel mede door de prettige manier van communiceren met Rogere Lankreijer, korte lijnen en no nosense communicatie resulteerde in een snelle realisatie van dit isacontent website.

Google

In de opleverfase merkte Rogere Lankreijer van ColorCamp meteen de kracht van het isacontent cms systeem. De artikelen die hij schreef voor zijn website werden na publicatie in het cms systeem van isadesign meteen opgepikt door google.

Wij wensen ColorCamp veel succes met de nieuwe website !

U kunt de gerealiseerde website bekijken op www.colorcamp.nl

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina