www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

isadesign ook in seizoen 2014 -2015 sponsor RKC Waawijk

  • 14-08-2014

isadesign ook in seizoen 2014 -2015 sponsor RKC Waawijk

Na een prettig gesprek met Johnny de Vries van RKC Waalwijk gaat isadesign.nl RKC Waalwijk ook in het nieuwe seizoen ondersteunen met een sponsorbord in het Mandemakers stadion. isadesign verlengd de overeenkomst met 1 jaar . Hopelijk kan isadesign op deze wijze zijn steentje bijdragen aan de toekomstige successen van RKC Waalwijk in de Jupiler League.

verlenging-rkc.png

 

Het bord is 6 meter lang en 1 meter hoog en hangt naast het scorebord tegenover vak EE, dus hopelijk gaan we daar in het nieuwe seizoen weer veel rkc waalwijk doelpunten zien.

"Wij zijn zeer trots dat wij RKC Waalwijk ook in seizoen 2014/2015 mogen en kunnen ondersteunen en wensen hen veel succes in het nieuwe voetbal seizoen. Wij hopen dat RKC Waalwijk dit seizoen, met de herkenbare kernwaardes: strijd passie en trots, de weg terug naar de eredivisie kan inzetten" alsdus Marc IJpelaar eigenaar van isadesign.nl.

Bezoek dus binnenkort het Mandemakers stadion om RKC Waalwijk aan te moedigen en kijk dan zeker even naar het scorebord !

Ook sponsor worden van RKC Waalwijk of meer informatie over de club of wedstrijden bezoek de website van RKC Waalwijk : www.rkcwaalwijk.nl

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina