www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

isadesign ondersteunt Fc Drunen met een digitaal clubblad

  • 08-01-2014

isanews

Na een prettige ontvangst en een goed gesprek met de redactie van Fc Drunen hebben we besloten Fc Drunen verder te ondersteunen met onze nieuwsbrief oplossing: isanews nieuwsbriefmodule,  in de vorm van een digitaal clubblad genaamd het Fluitsignaal.

Uniek ontwerp

Besloten is het fluitsignaal in een modern jasje te steken en te voorzien van advertentie met links. Er wordt in samenwerking met Fc Drunen momenteel druk gewerkt aan een passend ontwerp

Up to date

Doordat het fluitsignaal straks digitaal verstuurd zal worden met de  isanews nieuwsbriefmodule , is de club helemaal bij de tijd en omdat er geen papier meer word gebruikt ook zeker duurzaam.  Er kan op deze manier ook sneller ingespeeld worden op actuele situtaties en ontwikkelingen.

Midden januari gereed

Het streven is de isanews nieuwsbrief module compleet werkend uiterlijk midden januari op te leveren om te club te helpen geven wij extra gas om e.e.a. op korte termijn te realiseren.

Meer informatie over isanews

Vrijblijvende demonstratie isanews

Wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals ook dit is mogelijk. Zij nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt meteen vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide nieuwsbrief mogelijkheden van isanews nieuwsbrief module !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isanews ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina