www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Hermeta Groep website online

  • 01-07-2014

Via 142design één van de isadesign partners kregen wij de vraag of we een website konden ontwikkelen voor de Hermeta Groep uit Asperen. Het moest een cms website worden met de mogelijkheid deze zelf te beheren en uit te breiden en met een sterke visuele uitstraling.  De website is nu online te bekijken  http://www.hermeta.nl 

 

hermeta-website.png

De Hermeta Groep ontplooit verschillende activiteiten denk hierbij aan Bouw en Meubelbeslag, systeemvloeren, gardarobe kasten en meer. Hermeta is al meer dan 65 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw- en industriegerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium.  Hermeta wenst tot de toonaangevende en vooraanstaande bedrijven te horen in haar markten.

Ontwerp

Het ontwerp van de website is verzorgt door het isadesign.nl ontwerp team  i.s.m. 142design en in nauw overleg met De Hermeta Groep. Het ontwerp sluit naadloos aan bij de wensen en eisen van de Hermeta Groep en hun doelgroep en herbergt alle functionaliteit die relevant is voor het disciplines van de klant en dit alles binnen de mogelijkheden van isacontent het cms systeem van isadesign.

Functionaliteit

In overleg met Hermeta en 142design hebben wij met isacontent invulling kunnen geven aan alle functies, wensen en eisen die de klant tijdens de eerste project briefing  heeft uitgesproken. De website gebruikt onder andere de volgende functies van isacontent:

Foto albums , Agenda , Laatste nieuws, Fotoslider, Diverse Formulieren. Daarnaast hebben wij voor de Hermeta groep een dealer locater geimplementeerd en is de site in twee talen gerealiseerd.

isawebshop

Naast de website was de Hermeta groep ook op zoek naar een manier om hun producten te verkopen en te laten zien aan specifieke klanten groepen, binnenkort zullen wij middels isawebshop de webshop module van isadesign een webshop gaan realiseren voor de Hermeta Groep.

Meer informatie

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina