www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Digitaal clubblad

  • 11-01-2014

Sport clubs en verenigingen hebben momenteel te maken met teruglopende budgetten mede doordat de overheid  de subsidie kraan dichtdraait en bedrijven hun sponsor activiteiten beperken. Vaak is het clubblad een grote kostenpost voor een vereniging. Dit is niet het geval met een digitaal exemplaar

Uw clubblad kan ook geld opleveren, Digitaal !

Veel verenigingen hebben een clubblad, het drukken en verspreiden is vaak een behoorlijke kosten post, maar levert ook inkomsten op door adverteerders. Het probleem is vaak dat de kosten niet tegen de baten opwegen maar daar komt nu verandering met het digitaal clubblad van isanews.  U behoudt uw adverteerders in het digitaal clubblad waardoor u clubblad meer gaat opleveren voor uw club of vereniging.

 

digitaal clubblad

 

Digitaal clubblad met isanews

Met het digitaal clubblad van isanews de nieuwsbriefmodule van isadesign kunt u uw adverteerders behouden en het digitaal clubblad per email naar uw leden versturen, u bespaart op deze manier op drukkosten en verspreidt kosten. Het digitaal clubblad kan op éénvoudige wijze worden opgemaakt via een template dat per vereniging word gemaakt.

Digitaal = Milieu vriendelijk

Naast het besparen van geld  bespaart u met het digitale clubblad ook papier, wat weer goed is voor het milieu. Het mes snijdt dus aan vele kanten met de digitaal clubblad oplossing van isadesign.  Stap dus vandaag nog over op een digitaal clubblad

Vrijblijvende demonstratie

Wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals ook dit is mogelijk. Zij nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt meteen vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden van het digitaal clubblad.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide nieuwsbrief mogelijkheden van isanews digitaal clubblad !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isanews ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk de isanews pagina

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina