Brainfit Belgie kiest voor de webshop oplossing van isadesign

  • 12-03-2015

Brainfit Belgie heeft nu ook een webshop met meetbare resultaten!

Project in beeld Brainfit Belgie Keerbergen !  BEL NU 0416 880440  MAIL INFO@ISADESIGN.NL

gevonden-isadesign-offerte.png Na een prettige kennismaking met Leo Vanhooff van Bainfit en een intake gesprek is er door  isadesign een passend webshop ontwerp gemaakt binnen het door Brainfit gestelde budget en afgestemt op de doelgroep en gericht op conversie. Onze gezamelijke missie:  Nieuwe klanten bereiken zodat de webshop zich zelf op korte termijn zou terug te verdienen.  Na goedkeuring van het internet marketingplan en het ontwerp zijn onze specialisten van start gegaan om het webshop te realiseren binnen het isawebshop cms systeem. Onze missie lijkt geslaagd, de dag dat de site live ging werd Brainfit meteen benaderd door een aantal potentieele klanten die het bedrijf hun webshop hadden gevonden.

Jij wilt ook een nieuwe webshop, die meteen scoort? Dit kunnen wij voor je verzorgen maar wij doen meer ! Een webshop is een onderdeel van een online marketing strategie, een investering die er uiteindelijk voor moet zorgen dat je je doelgroep bereikt en die leidt tot nieuwe klanten, offerte aanvragen of orders.   Dit is wat wij je kunnen bieden!

10 jaar ervaring  -  professioneel team - resultaat gericht  - tevreden klanten - wij zijn er voor jouw !

underline-blue1.png

isadesign.nl realiseert ook uw webshop vanuit een onderzoek en plan van aanpak.

underline-blue1.png

ook-gevonden-worden-brainfit.png

Even voorstellen!

account-image-right.pngisadesign.nl biedt een volledige internet marketing oplossing voor het mkb tegen een concurrerende prijs. Website, webshops, nieuwsbrieven, van ontwerp tot realisatie,  en alles wat nodig is om je aanwezigheid op het internet tot een succes te maken zoals zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, tekstschrijven, beeldbewerking, social media en webmarketing of online marketing is ons vakgebied. U heeft ons gevonden op webdesign Vlijmen en isadesign kan er voor zorgen dat jij ook gevonden wordt door gerichte tips, adviezen.

 

EEN AFSPRAAK MAKEN ?    HET KOST JE NIKS ........ EN LEVERT HEEL VEEL OP !

STOF TOT NADENKEN:

    Wie wil ik bereiken?

    Wat wil ik bereiken?

    Wat wil ik uitstralen?

    Wat mag het kosten?

    Wat moet het  opleveren?

    Meer leads?

    Meer conversies?

    informatie verstrekken?

    Imago versterken of herpositioneren?

    Producten verkopen?

Afspraakformulier

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u om een afspraak te maken,

BELLEN KAN OOK  0416-880440 OF MAIL INFO@ISADESIGN.NL



Deel deze pagina