Kooij Optical

Klant sinds 2016

Kooij Optical international gevestigd in Raamsdonksveer levert, pleegt onderhoudt en repareert nieuwe en gebruikte optische instrumenten voor de profesionele markt. Persoonlijk contact, service, advies en kwaliteit staan bij Kooij Optical International voorop.

kooijoptical_logo_klantpagina.png
 

Wat hebben wij gerealiseerd:

 

Voor Kooij Optical International uit Raamsdonksveer heeft isadesign in opdracht van één van onze partners een responsive CMS website ontwikkeld.

Op de website worden de actuele producten en diensten van Kooij Optical International weergegeven. Daarnaast is het mogelijk uitgebreidere informatie over een desbetreffend product aan te vragen.

www.kooijoptical.nl

isadesign heeft voor ons een frisse, mooie professionele website gerealiseerd. Daarnaast heeft isadesign een gemakkelijke snelle communicatie, zijn erg meedenkend en nemen werk uit handen. Kortom een aanrader!

Mart Bijl - Kooij Optical International

 
 
 

Webdesign bij isadesign

Door te kiezen voor een webdesign van isadesign kiest u voor kennis en ervaring in webdesign, e-commerce, google en email marketing . Onze kracht? Wij doen dat wat nodig is om uw bedrijf tot een online succes te maken! De meeste klanten blijven trouw aan isadesign, sommige al 10 jaar en dat komt door onze aanpak:

Professioneel & Klantgericht
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
Efficiënte aanpak en eerlijke prijzen
Meedenken in effectieve oplossingen
Heldere en duidelijke communicatie

Vragen of meer informatie?

Bent u ondernemer of ZZP'er en op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe website of webshop realiseert?

Direct contact of bel 0416 - 880440

Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer zien van de gerealiseerde isadesign projecten.

Portfolio


Deel deze pagina