Crivino wijnen

Klant sinds 2014

Crivino is specialist op het gebied van Italiaanse wijnen. Zij importeren hun verrassende wijnen − ook uit minder geijkte wijngebieden van Italië − hoofdzakelijk van kleine kwaliteitswijnhuizen.

crivino
 

Wat hebben wij gerealiseerd:

 

Voor Crivino hebben wij een webshop ontworpen en gerealiseerd, met opmaat layouts gericht op conversie zodat Crivino op een efficiënte wijze haar klanten  kan bedienen.

Naast de webshop hebben we voor Crivino een nieuwsbrief gerealiseerd met onze nieuwsbriefmodule isanews deze biedt alle functies die Crivino nodig heeft om zijn klanten op een effectieve wijze te informeren.

www.crivino-italiaanse-wijnen.nl

"Wij zijn ontstaan vanuit drie organisaties en hebben de drie websites nu ondergebracht bij Isadesign. We zijn heel tevreden over de flexibiliteit van dit product en het gemak waarmee je alle informatie over je producten en verkopen kunt verwerken in een overzichtelijke website"

Frans Jansen - Crivino

 
 
 

Webdesign bij isadesign

Door te kiezen voor een webdesign van isadesign kiest u voor kennis en ervaring in webdesign, e-commerce, google en email marketing . Onze kracht? Wij doen dat wat nodig is om uw bedrijf tot een online succes te maken! De meeste klanten blijven trouw aan isadesign, sommige al 10 jaar en dat komt door onze aanpak:

Professioneel & Klantgericht
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
Efficiënte aanpak en eerlijke prijzen
Meedenken in effectieve oplossingen
Heldere en duidelijke communicatie

Vragen of meer informatie?

Bent u ondernemer of ZZP'er en op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe website of webshop realiseert?

Direct contact of bel 0416 - 880440

Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer zien van de gerealiseerde isadesign projecten.

Portfolio


Deel deze pagina