www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

website maas en duin gerealiseerd

  • 10-10-2012

isadesign realiseert website verloskundige praktijk Maas en Duin

Verloskundige praktijk Maas en Duin uit drunen was samen met Krachtvoer op zoek naar een nieuwe website

Zij waren op zoek naar een totaal internet oplossing die naadloos aansluit bij het persoonlijke karakter van het begeleiden van een zwangerschap. De website moest de doelgroep aanspreken en voldoende informatie bieden en de mogelijkheden dit in de toekomst uit te breiden. Toegankelijkheid en gebruikersgemak voor de doelgroep zijn meegenomen in het ontwerp zodat iedere bezoeker op eenvoudige wijze zijn weg op de website kan vinden.

maasenduin.png

Webdesign

Na een intake gesprek met Herman van Herwijnen van Krachtvoer communicatie werd er door isadesign een doelgroep onderzoek uitgevoerd en een functioneel ontwerp gemaakt . Niet veel later volgende een webdesign dat aansloot bij de doelgroep en ambities van Maas en Duin.

Realisatie

Tijdens het project heerste er een echt positieve sfeer mede door de prettige manier van communiceren met Herman, korte lijnen en no nosense communicatie resulteerde in een snelle realisatie van dit isacontent website project.

Google

In de opleverfase merkte Herman van Herwijnen meteen de kracht van het isacontent cms systeem. De artikelen die hij schreef voor de Maas en Duin website werden na publicatie in het cms systeem van isadesign meteen opgepikt door google.

Wij wensen Maas en Duin en Krachvoer veel succes met de nieuwe website !

U kunt de gerealiseerde website bekijken op www.maasenduin.nlĀ 

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina