www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Webdesign Elshout wat is dat nu eigenlijk

  • 17-11-2014

Webdesign Elshout

Webdesign Elshout is een veel gebruikte term in Elshout en daar buiten. Letterlijk vertaald betekend het website ontwerp maar dat dekt in dit geval de lading niet gezien het feit dat een goed webdesign meer is dan alleen een mooi plaatje. Webdesign Elshout Wat is nu eigenlijk belangrijk bij het ontwerpen van een website en wat maakt een webdesign succesvol in Elshout en daar buiten, het zijn veel gestelde vragen waar op een kort antwoord niet mogelijk is. In algemene zin bepaald de doelgroep waarvoor het webdesign bedoeld is welke elementen belangrijk zijn en wat de juiste "tone of voice" in combinatie met toepasselijke stijl elementen is.

 

webdesign-elshout.PNG

Beeldscherm indeling webdesign

Beeldschermindeling is een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke webdesign elshout, een belangrijke graad meter voor een conversie gerichte beeldscherm indeling is de clickratio. In algemene zin is het zo dat wij in nederland van links naar recht kijken en dat de hotspot van het klik gedrag zich in een F vorm afspeelt met de focus op links boven. De focus is het gebied waar het meest geklikt wordt. Uiteraard speelt het uiteindelijke visuele plaatje een belangrijke rol, het beeld moet de doelgroep uiteraard wel aanspreken.

Webdesign Elshout en unique sellingpoints

Belangrijk onderdeel van het website ontwerp: zorg dat in het webdesign in een oogopslag duidelijk is waarom uw doelgroep voor uw dienst of product moet kiezen. Wat maakt u anders of beter of waarom zou uw klant bij u moet bestellen of met uw bedrijf zaken doen. Vaak word dit verstopt in een tekst waardoor het wegvalt en het onderscheidend vermogen teniet word gedaan. Geef uw unique selling points dus een prominente en duidelijke plaats binnen het uiteindelijke website ontwerp.

Webdesign: Kleur is Emotie

Een belangrijk onderdeel is ook de keuze voor een kleur binnen uw webdesign. Aan iedere kleur zijn emotie's gekoppeld en mensen leggen standaard associaties met bepaalde kleuren. Dit kunt u inzetten in uw voordeel, het kiezen van de juiste kleur versterkt het beeld dat u wilt oproepen bij uw doelgroep waardoor het webdesign aansprekender is en leid tot meer conversie.

Naast bovenstaande zaken zijn er nog vele andere factoren die bepalen wat een webdesign elshout succesvol maakt, wilt u meer weten kijk dan eens op de website van isadesign.nlDeel deze pagina