www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Verlenging sponsoring Stichting Steun RKC

  • 18-01-2014

Verlenging sponsoring Stichting Steun RKC

steun-rkc.png

De stichting Steun RKC ondersteunt reeds enkele jaren RKC Waalwijk als onafhankelijk supporters initiatief. Bij het ontstaan van de stichting besloten wij dit te ondersteunen door de hosting van de steunrkc website kosteloos te verzorgen. Na een prettig contact met Willy Adema voorzitter van de stichting Steun RKC, hebben isadesign en de stichting Steun RKC besloten de samenwerking te verlengen.

Steun RKC 2.0

De nieuwe richting die is gekozen door de stichting Steun RKC en de wijze waarop zij in de toekomst in een nieuwe rol RKC Waalwijk wil blijven ondersteunen was voor isadesign aanleiding om onze steun d.m.v sponsoring van de hosting van de website van Steun RKC ook in de toekomst te blijven verzorgen.

Ondersteun Steun RKC en bezoek hun website

Plannen Steun RKC

Volgens de direct betrokkene bij Steun RKC, gaan we snel kennis maken met de plannen die ze hebben. 'Het eerste speerpunt van Steun RKC 2.0, om het zo maar even te noemen, is het op korte termijn realiseren van diverse sfeerverbeteringen in en om het Mandemakers Stadion,' aldus Oversier. 'Op dit moment wordt er hard gewerkt aan diverse wandschilderingen, het plaatsen van een poort zoals die er vroeger bij RKC Waalwijk ook stond en wordt het project SuperSup gelanceerd.'

Het project SuperSup wordt 18 januari, tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, gelanceerd. Bij dat project kunnen supporters van RKC Waalwijk zich voor 29,95 euro per seizoen aansluiten. Het geld gaat voor een deel naar Steun RKC, die met dat geld sfeer verbeterende initiatieven op touw kan zetten.

isadesign wenst de stichting Steun RKC veel succes met hun nieuwe koers en de daarbij behorende website en hoopt dit initiatief nog jaren te kunnen blijven ondersteunen.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide hosting of webdesign mogelijkheden van isadesign  !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk onze internet oplossingen

Of bel nu 0416-880440

Gerelateerde Links

Hosting  -  Domeinnaam  - Sponsoring - WerkwijzeDeel deze pagina