www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Lena Teunissen, samen met lena gaan wij voor goud!

  • 20-01-2015

Lena Teunissen, samen met lena gaan wij voor goud !

Met grote trots kunnen wij melden dat isadesign.nl  Lena Teunissen gaat sponsoren op weg naar de olympische goud tijdens de spelen van 2020 in Tokyo.

Via een gemeenschappelijke klant, Hermeta uit Asperen kregen wij (isadesign en één van onze partners 142design) de vraag of wij Lena Teunissen wilde helpen in haar tocht naar Olympisch goud tijdens de spelen in Tokyo in 2020 in gedeeltelijke sponsoring van een eenvoudige website.

lena-teunissen-2020

 

Wie is Lena Teunissen:

Lena Teunissen is 15 jaar oud en woont in Leerdam. Haar grote passie is wildwater kanoslalom. Al van jongs af aan is zij in aanraking gekomen met deze sport, dit kwam door haar vader. Haar vader kanoot al heel lang en heeft haar vanaf haar 6e ook mee genomen naar de kanoclub. Haar vader traint nu ook nog 2 keer in de week gezellig mee. Haar droom is om ooit een gouden medaille binnen te halen op de Olympische spelen. Dit wil zij doen op de Olympische spelen in 2020. Die weg is nog erg lang, maar ze wil er alles aan doen om dit doel te bereiken.

isadesign.nl en Lena Teunissen:

Het idee was een bijdrage te leveren in de vorm van een website voor Lena Teunissen waarop zij haar belevenissen tijdens haar tocht kan delen via een blog, het laatste nieuws en een agenda.

Samen met één van onze partners 142design ( zij hebben het ontwerp aangeleverd) hebben wij met het isacontent cms systeem een website gerealiseerd voor Lena Teunissen en zullen wij Lena Teunissen tot de spelen van 2020 in Tokyo blijven ondersteunen met het isacontent cms syteem.

Wij hopen dat onze ondersteuning een bijdrage zal leveren zodat Lena Teunissen haar doel kan bereiken en in 2020 een gouden medaille kan behalen in Tokyo.

U kunt Lena teunissen dus binnenkort volgen via haar eigen website www.lena2020.nlDeel deze pagina