www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Klant in beeld: Crivino Italiaanse Wijnen

  • 04-11-2014

Even voorstellen

crivino-200.pngNa een prettige kennismaking en een intake gesprek via onze partner Krachtvoer en een  heldere en duidelijke presentatie van de oplossingen van isadesign koos Crivino italiaanse wijnen ervoor isadesign en krachtvoer de opdracht te geven voor de realisatie van een webshop en digitale nieuwsbrief.

Crivino italiaanse wijnen is sinds 2002 importeur van Italiaanse wijnen, voornamelijk van kleinere wijnhuizen. Zij hebben maar liefst ruim 100 verrassende Italiaanse betaalbare wijnen uit alle streken van Italië in hun collectie.

 

Het project

Opdracht was een moderne, frisse en responsive webshop afgestemd op de doelgroep van Crivino, die te bekijken is op alle formaten beeldschermen, tablets en mobiele telefoons.  Door gebruik te maken van de isawebshop module konden we ook alle functionele eisen invullen zoals klantberichtensysteem, orderafhandeling, cadeaubonnensysteem, klantgroepen, kortingscodes, diverse verzendmethodes, en koppeling met de betalingsprovider sisow en meer

isawebshop.png

Het webshop ontwerp

Na het verzamelen van alle logo's , huisstijl kleuren en lettertypes en het inventariseren van alle wensen en eisen van Crivino is er begonnen met een functioneel ontwerp van de webshop. Al snel werd de eerste functionele beeldscherm indeling door isadesign gerealiseerd en gepresenteerd.  In dit functionele ontwerp zijn alle relevante elementen volgens de laatste internet marketing ontwikkelingen op een schematische wijze weergegeven. Denk hierbij aan Socialmedia koppelingen, logo, contact gegevens, unique selling points, laatste nieuws en product overzichten.

Na het functionele ontwerp van de webshop kon worden gestart met het ontwerpen van het grafisch gedeelte van de webshop van Crivino Italiaanse Wijnen, ondermeer ontwerpen voor de homepage pagina, content pagina, product detailpagina, product overzicht pagina en nieuwspagina, cadeaubonnen.

 

crivino-live-700.png

 

Realisatie webshop Crivino

Na goedkeuring van het ontwerp is er door de developpers van isadesign hard gewerkt het visuele ontwerp te vertalen naar een technisch werkende webshop gebaseerd op de isawebshop webshop module.   

crivino-live-700-2.png

Content

Na het realiseren van de werkende webshop is er gestart met het schrijven en plaatsen van alle teksten en product informatie met in achtneming van de zoekmachine marketing adviezen van isadesign. Ook zijn er door Crivino afbeeldingen van alle producten verzameld.

Inmiddels hebben wij in samenwerking met krachtvoer een webshop gerealiseerd en opgeleverd en is er voor Crivinio italiaanse wijnen ook een ontwerp gemaakt voor een responsive online nieuwsbrief.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440

ovezicht-webshop.png
ovezicht-isanews.png
contact-klein.png


Deel deze pagina