www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

isadesign realiseert AAL Alfa website

  • 20-04-2012

aal-alfa.pngAlfa ontwikkelt technologie die mensen in een vroeg stadium van dementie ondersteunt door het stimuleren van hun cognitieve functies. Deelnemers aan dit project zijn o.a. de EU , Alzheimer Nederland, Universiteit Amsterdam en een aantal internationale organisaties op het gebied van alzheimer in onder andere Italie en Spanje.

Zij waren op zoek naar een totaal internet oplossing die naadloos aansluit bij het internationale karakter van het project, de website is in twee talen ontwikkeld en bied de mogelijkheden dit in de toekomst uit te breiden. Toegankelijkheid en gebruikersgemak voor ouderen zijn meegenomen in het ontwerp zodat zij op eenvoudige wijze hun weg op de website kunnen vinden.

 

Webdesign

Na een intake gesprek met Erik Schlangen van ALFA werd er door isadesign een doelgroep onderzoek uitgevoerd en een functioneel ontwerp gemaakt . Niet veel later volgende een webdesign dat aansloot bij de doelgroep en ambities van AAL-ALFA.

Realisatie

Tijdens het project heerste er een echt positieve sfeer mede door de prettige manier van communiceren met Erik Schlangen,, korte lijnen en no nosense communicatie resulteerde in een snelle realisatie van dit isacontent website project.

Google

In de opleverfase merkte Erik Schalngen van AAL-ALFA meteen de kracht van het isacontent cms systeem. De artikelen die hij schreef voor zijn AAL-ALFA website werden na publicatie in het cms systeem van isadesign meteen opgepikt door google.

Wij wensen AAL-ALFA veel succes met de nieuwe website !

U kunt de gerealiseerde website bekijken op www.aal-alfa.nl of www.aal-alfa.eu

Wilt u meer isadesign projecten bekijken bekijk dan ons werk op onze portfolio pagina of neem contact met ons op voor een overzicht van de meest recente projecten !

Weten wat isadesign voor u of uw bedrijf kan betekenen vul ons briefingsformulier in en wij nemen contact met u op over de realisatie van uw internetproject.

Meer informatie over isadesign ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina