www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Google gaat https websites voorrang geven in zoekresultaten

  • 13-08-2014

Een kort maar duidelijk bericht. Google heeft zojuist aangekondigd dat ze beveiligde websites (https) voorrang gaan geven in de zoekresultaten.

Dit betekend dat het hebben van een beveiligde website dus een rankingfactor gaat zijn. In eerste aanleg heeft Google aangekondigd dat het slechts een kleine impact zal hebben. Echter geeft google ook aan dat dit snel kan veranderen en het meer waarde kan krijgen in het totale spectrum van rankingfactoren.

 isagoogle.png

Het originele bericht van Google lees je hier.

Google heeft aangekondigd om hier ook snel meer informatie over te geven en resources te bieden (zoals ze nu ook al met Google Webmaster Tools doen.

isadesign adviseert overigens niet om nu halsoverkop een SSL-certificaat aan te gaan vragen. De komende weken zullen wij een uitgebreide handleiding schrijven over deze ontwikkeling waarin we ook duidelijk eventuele stappen zullen bespreken. Zomaar overgaan op HTTPS zonder rekening te houden met SEO kan namelijk gevaarlijk zijn.

Heeft u in de tussentijd vragen over Google of seo ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk meer werk van isadesign in onze portfolio

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina