www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Eerste editie Digitaal Clubblad FC Drunen

  • 10-02-2014

Na een goed verlopen online training met Mattijs Happé van Fc Drunen word vandaag de eerste editie van het digitale clubblad fluitsignaal verzonden aan alle leden van voetbalclub Fc Drunen. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om Fc Drunen te feliciteren met deze ontwikkeling.

isanews2.png

Sponsoring

Om de club te ondersteunen is de isanews nieuwsbrief door isadesign kosteloos geleverd alsmede alle ondersteunende werkzaamheden om het digitale clubblad te realiseren.

 

Ontwerp

In overleg met Fc Drunen hebben wij een digitaal clubblad ontwerp gemaakt das past bij Fc Drunen en in de kleuren van de club.  Uiteraard is in de layout een prominente plaats ingeruimd voor adverteerders zodat het digitale clubbblad ook als inkomsten bron kan dienen voor de club.  Vanuit de advertenties in  het digitale clubblad kan direct gelinkt worden naar de website van de sponsoren.

Actuele informatie:

Via het digitale clubblad gaat Fc Drunen wekelijks zijn leden informeren over de gespeelde webstrijden in de vorm van uitslagen en wedstrijdverslagen alsmede het programma voor de komende wedstrijden communiceren. De leden worden via het digitale club blad wekenlijks geinformeed over de actuele ontwikkelingen bij de club.

Meer informatie over isanews ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk de isanews pagina

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina