www.isadesign.nl 4.1 out of 5 (based on 143 ratings)

Bomat Rug Creations Belgium kiest voor isanews nieuwsbriefmodule

  • 10-01-2014

Bomat Rug Creations is een internationaal georienteerd bedrijf en fabrikant van design en luxueze vloerkleden en handgeweven vasttapijt. BOMAT is een vaste partner voor architectenbureaus en designers. 

Om hun nationale en internationale klanten en prospect te informeren hebben zij gekozen voor de nieuwsbrieven oplossing van isadesign, isanews nieuwsbriefmodule.

bomat.png

Ontwerp op maat

Naast het inrichten van het systeem heeft isadesign in overleg met BOMAT een uniek layout samengesteld zodat de email nieuwsbrief binnen de huisstijl pas en voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep. isadesign heeft daarvoor een uniek sjabloon ontworpen en gerealiseerd zodat de nieuwsbrief altijd conform de huisstijl verstuurd word en representatief en professioneel overkomt bij de doelgroep van BOMAT rug creations.

Oplevering en training

Vandaag hebben wij de oplevering afgerond van de isanews nieuwsbriefmodule en tevens een online training verzorgd zodat Bomat optimaal kan profiteren van de functionaliteit van isanews nieuwsbrief module.  Bomat gaat zijn klanten en prospects op regelmatige basis informeren over de laatste ontwikkelingen per email via de isanews nieuwsbriefmodule.

Ondersteuning

Uiteraard kan Bomat rekenen op onze blijvende ondersteuning via de support module van isanews,  zodat zij ook in de toekomst het optimale rendement uit hun email marketing  blijven halen.

Vrijblijvende demonstratie isanews

Wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals ook dit is mogelijk. Zij nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt meteen vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide  mogelijkheden van de isanews nieuwsbriefmodule !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isanews ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op of bekijk de isanews pagina

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina